Poštivanje privatnosti

Webmasteri ovime jamče svim korisnicima da se njihovi osobni podaci koji se prikupe preko ovih Web stranica neće ustupati trećim osobama bez pristanka korisnika.
To se odnosi na podatke prikupljene pri registraciji u komentarima i ostalim sadržajima, podatke dostupne kroz poruke koje su javno objavljene na ovim Web stranicama, podatke iz privatnih poruka poslanih webmasterima, kao i na podatke prikupljene programima za praćenje statistike posjećenosti Web stranicama.

Na ovim Web stranicama donose se i linkovi na vanjske stranice koje nisu u sastavu ovog sitea. U slučaju posjeta tim stranicama korisnicima se ne može jamčiti zaštita podataka jer webmasteri ovih stranica ne odgovaraju za njih.

Na ovim stranicama koristi se AdSense za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite ove web stranice. Google može koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web stranicama kako bi ponudio oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju.
Detalje o tome možete naći na http://www.google.com/privacy_ads.html

Izjava o odgovornosti

Svi podaci koji su objavljeni na ovim stranicama izneseni su u najboljoj namjeri i webmasteri su nastojali, koliko je bilo moguće, provjeriti njihovu vjerodostojnost. No unatoč tome ne može se apsolutno jamčiti njihova točnost te se shodno tome webmasteri odriču bilo kakve odgovornosti glede pouzdanosti istih.

Također, nastojalo se izbjegavati sadržaje koji bi se mogli smatrati uvredljivim ili na bilo koji način neprimjerenim. No unatoč tome postoji mogućnost da se netko nađe uvrijeđen objavljenim sadržajima.

Pored toga, svaki materijal skinut s ovih stranica i pohranjen na vaše računalo je vaša osobna želja te svu odgovornost za eventualnu štetu nastalu downloadanim materijalima snosite sami.

Na ovim Web stranicama donose se i linkovi na vanjske stranice koje nisu u sastavu ovog sitea. Webmasteri ovih stranica ne snose nikakvu odgovornost za njihov sadržaj.

Webmasteri u načelu neće nadzirati, cenzurirati ili na bilo koji način utjecati na sadržaj poruka koje korisnici ostavljaju u komentarima i ostalim sadržajima. Stoga odgovornost za sve posljedice koje mogu proizići iz sadržaja ostavljenih poruka snose njihovi autori.